Om Oss

Vi er et selskap med over 20 års lang erfaring innen byggebransjen og helt siden 2013 har vi utført prosjekter i Norge. Det startet i en liten estisk by Tartu i 1996 og med tiden har vi utvidet oss til kunne levere byggetjenester til hele Estland og Norge.

Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg or rehabilitering.

Vi utfører jobben etter kundens ønske med kvalitet og effektivitet i fokus.

Vi har i dag 30 ansatte som er kvalitetsbevisste og stolte av faget sitt. Vi påtar oss alle typer oppdrag innen privatmarkedet og har gode erfaringer med byggverk ifra 1800-tallet og frem til dagens nybygg.

Vi kan hjelpe deg med arkitekttjenester for det du har lyst til å bygge. Ved å få tegnet bygget av vår arkitekt får man ideer fra årelang erfaring i markedet i tillegg til at alle regler og forskrifter tas høyde for.

Vi samarbeider med forskjellige produsenter av vinduer og dører, møbler til kjøkken-, garderobe- og baderomsløsninger, alle typer trapper og rekkverk.

Vi kan ta også på oss alt innenfor prosjektledelse og koordinering samt budsjettovervåking om det er ønskelig.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.

Vi er sentralgodkjent med klasse 1 innen utførelse av Murarbeid og prosjektering av Arkitektur.